Knagerække

Pæne tøjkroge i aluminium eller trendy træbøjler, vintage metaller eller slanke og ultramoderne gyldne vægkroge? Selvfølgelig var alt beregnet til at hænge din frakke op eller holde uldtørklædet ved hånden, når det er koldt udenfor. Vægkrogene er stærke og kan let bære vægten af din håndtaske eller en tyk vinterfrakke. Krogene kan alle let fastgøres til væggen i gangen, til et skab eller til en dør. De praktiske knagerække leveres komplet med stik og skruer, så du hurtigt kan hænge dine ting på dem. Wer tilbyder et stort antal sorter. Læs mere...

Der er 92 varer.

Viser 1-60 af 92 element(er)

Aktive filtre


Knagerække

Tøjkrogene fås online i forskellige materialer:

  • Træ
  • Aluminium
  • Metal

Desuden kan disse materialer opdeles i forskellige farver:

  • Træ: ask, bøg, valnød, mahogni og eg
  • Aluminium: rød, grøn, lilla, sort, lyseblå, mørkeblå, sølv, bronze, orange og guld
  • Metal: nikkel, bronze, kobber, sort

Vores sortiment af tøjkroge er særligt omfattende, og du finder helt sikkert de ønskede vægkroge, du leder efter. Gør din hall mere munter og ryddig med de praktiske tøjkroge fra Wood, Tools & Deco, som du nemt selv kan fastgøre til væggen.

Vægkroge

Vægkrogene, der bruges som knagerække, er beregnet til hurtigt og nemt at hænge din frakke, taske eller slips. Vi sælger det rigtige knagerække til ethvert interiør. De forskellige størrelser på beslag eller kroge er også værd at se nærmere på; vi har også længere trævægskroge, som du kan hænge din hat på. De praktiske, mindre vægkroge er perfekt egnet til at hænge håndklæder i køkkenet eller badeværelset.